Concert Marco Mendoza și Trooper în Sibiu

915 vizualizări

Comunicat de presă

Transilvania Rock Society te invita vineri, 02.03.2018, in clubul sibian Rock&Bike la un regal muzical alături de celebrul basist american Marco Mendoza, Trooper, Blended Brew & Still Crazy.

Marco Mendoza este un nume pregnant în industria rock americană, lăsându-și amprenta în trupe precum Whitesnake si Thin Lizzy. A colaborat cu artiști precum Neal Schon, Ted Nugent, Tim „Ripper” Owens, Dolores O’Riordan (The Cranberries) si George Lynch (Lynch Mob), in prezent fiind basistul trupei The Dead Daises.

Trooper revine in Sibiu cu un concert „Best Of” in care vor traversa intreaga discografie! Un alt punct important este lansarea berii „Tari ca Muntii”! Trooper a fost înființată pe 25 octombrie 1995 de frații Alin și Aurelian Dinca împreună cu Ionuț „Oscar” Rădulescu. Odată cu cooptarea celorlalti membrii, isi definitveaza numele: Trooper. In scurt timp trupa urca pe aceeasi scena cu nume grele din rockul international, precum Scorpions, Nazareth, Judas Priest sau Whitesnake.

Mendoza este insotit in turneul european de catre danezii de la Blended Brew, care si-au lansat albumul anul trecut, album inregistrat la Vibe Factory in Danemarca si masterizat la studiourile Abby Road, Londra. Concertul de lansare din Copenhaga a fost sold out, fapt care a atras atentia organizatorilor concertului cu AC/DC din Roskilde, unde Blended Brew au deschis concertul pentru AC/DC.

Dupa cum reiese din numele trupei, STILL CRAZY sunt „aceeiasi rockeri nebuni”, provenind din alte trupe rock locale care in 2002 si-au unit fortele  si au format trupa, din dragoste pentru rock! STILL CRAZY este o trupă de cover-uri care interpretează hit-uri ale genului hard & heavy, de la rock-ul anilor ’70 până în prezent: de la Deep Purple, Led Zeppelin şi Black Sabbath, la AC/DC, Judas Priest, Dio, Kiss, Guns n’ Roses, Motley Crue etc.

Biletele sunt limitate.

Pretul unui bilet este 50 lei si se pot procura doar de la intrarea clubului, in seara evenimentului, dar se pot REZERVA din timp, trimitand un e-mail cu: nume, prenume si CNP la office@transilvaniarocksociety.ro sau prin mesaj pe facebook la Transilvania Rock Society!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*