Concert Mörbid Carnage in Bucuresti – UPDATE

Sambata, 16 februarie 2013, in incinta Private Hell din Bucuresti, Calea Grivitei 91, Romanian Thrash Metal Club va invita la un concert etalon pentru scopul clubului, in compania trupei Mörbid Carnage din Ungaria si a deathrasherilor clujeni Decease.
Parte a unui miniturneu in Romania care momentan include Oradea, Slatina, Bucuresti si Cluj-Napoca, concertul thrasherilor maghiari este menit sa promoveze noul album, Merciless Conquest, al doilea alaturi de Night Assassins din 2010. Pentru datele din Slatina, Bucuresti si Cluj-Napoca, Morbid Carnage vor fi insotiti de tanara trupa thrash/death metal, Deceased, din Cluj.
Mörbid Carnage a luat fiinta in 2007, in orasul Szeghed din Ungaria si este mai degraba un all-stars project, decat o obisnuita trupa noua. Cu membri care au activat sau inca activeaza in trupe de black metal ca Fagyamu si Ahriman sau death metal, cum ar fi Gravecrusher, dar si de thrash metal, cum este cazul bassistului Necrofaust care este membru fondator al trupei Concrete, Mörbid Carnage se prezinta la apel cu un thrash metal standard, care te duce instantaneu cu gandul la trupele din recentul val de revitalizare a genului, multe voci considerandu-i un Warbringer al Europei.
Cu o tenta clara de teutonic thrash dar si cu accente care te duc cu gandul la Exodus si Slayer, Mörbid Carnage este un tavalug de riffuri executate in viteza si insotite de o prestatie vocala pe masura. Desi agresivitatea si anumite caracteristici estetice te duc cu gandul la o trupa de blackened thrash metal, muzica Mörbid Carnage, mai ales pe primul album, este dominata de acel spirit thrash metal 80ist rautacios si pus pe scandal, croit pe distractie in gasca si pe anihilat baxuri de bere, care i-a facut celebri pe Tankard sau pe Wehrmacht, impresie lasata atat de scandarea in cor a unora dintre refrene cat si de artworkul mai mult decat sugestiv.
Anul 2013 aduce, insa, un Mörbid Carnage care lasa putin distractia de o parte si trece la lucruri serioase! Merciless Conquest se prezinta cu un sound si o abordare care transced granitele genului si calca serios in acel death metal dezlantuit izvorat direct din thrash-ul „de granita” al unor Slayer si Sepultura din perioada 86-87.
Fara a renunta la structurile care au consacrat trupa si cu o seama de imbunatatiri tehnice si estetice dintre care una dintre cele mai importante o constituie fara nicio indoiala colaborarea cu Costin Chioreanu in ceea ce priveste elementul conceptual grafic, noul album Mörbid Carnage ne propune un metal agresiv si intunecat, numai bun pentru amatorii de hibrizi thrash, death si black.
Toate aceste lucruri fac ca un show Mörbid Carnage sa fie o adevarata primejdie, atat pentru gatul headbangerului neexperimentat cat si pentru dintii mosherului de promenada, lucru pentru care RTMC va sfatuieste serios sa aveti grija atat de voi cat si de cei din jur in momentele de grea cumpana care vor urma!
Trupa clujeana DECEASE a luat nastere in mai 2011 ca un side project al chitaristului Radu Vulpe (Necrovile, Guerrillas, Ex-Clitgore, Ex-Planetarium, Ex-Horrify) alaturi de Catalin Vulpe (bass) si George Alb (tobe) intepretand un Thrash Metal specific anilor „90.
In prezent este pregatit materialul pentru primul EP, urmand a fi inregistrat in urmatoarele luni si lansat probabil la jumatatea anului 2012.
Detalii despre programul si line-up-ul complet al serii, in curand!
Biletele pentru acest concert vor costa 15 lei si vor fi disponibile direct la usa in seara concertului!
FOARTE IMPORTANT:
Pentru ca acest concert, ca si celelalte organizate de RTMC, este finantat din cotizatiile membrilor clubului, acestia au acces gratuit la eveniment si prioritate la accesul in club! Din aceasta cauza, dar si din motive de siguranta si comfort, numarul spectatorilor platitori va fi limitat la 100!
Rezervari se pot face la contact@rtmc.ro printr-un simplu e-mail care sa specifice numele pe care se face rezervarea si numarul de bilete dorite. Rezervarile expira sambata 16 februarie 2013 la orele 20:00.
Acreditarile de presa sunt conditionate de un mail la contact@rtmc.ro si de dovada promovarii evenimentului in cadrul publicatiei cu cel putin doua saptamani inaintea acestuia!
Mörbid Carnage – Live in Private Hell, este un concert organizat de Romanian Thrash Metal Club cu sprijinul Private Hell, Green Sound Team si Twilight 13 Media.

Sursa: Comunicat Romanian Thrash Metal Club

Nota: Pana in acest moment, doar concertul din Oradea din data de 14 februarie a mai fost confirmat! Acesta va avea loc in Abyss Club iar in deschidere va canta trupa locala Igfon. Intrare – 5 lei.

UPDATE

Pe langa show-urile din Bucuresti si Oradea, au fost confirmate si restul datelor din Romania astfel:

15 februarie – The Rock Club (Slatina) | + Decease [intrare libera]
17 februarie – Gambrinus Pub (Cluj-Napoca) | + Ablazer, Good Morning Beautiful, Anomaly, Sinfold, Decease [15 lei] –> detalii AICI


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*