Concertul Sabaton se muta la Arenele Romane

652 vizualizări

Pe 27 ianuarie suedezii de la Sabaton isi lanseaza cel mai recent album, HEROES, la Bucuresti, alaturi de Delain, Battle Beast si Roadkill Soda, in cadrul unui show asteptat cu mare interes de comunitatea rock din Romania!

Datorita vanzarilor extraordinare ale showului, METALHEAD alaturi de managementul trupei a hotarat sa mute concertul din Turbohalle la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit), o locatie cu un spatiu mult mai generos, o scena mai mare si cu dotari tehnice superioare, pentru a asigura un show perfect pe 27 ianuarie!

Showul este un warmup party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015. Deja doua categorii de bilete sunt sold sout si se anunta un concert cu casa inchisa.

Datorita cererii foarte mari de bilete si la rugamintea publicului, organizatorii au luat decizia de a prelungi perioada de presale in care gasiti bilete la 65 de lei cu inca o luna asa ca pana pe 15 noiembrie gasiti in continuare bilete ieftine, urmand ca apoi acestea sa coste 75 de lei pana pe 15 ianuarie si 85 de lei la intrare.
De asemenea, va anuntam ca peste jumatate din capacitatea Turbohalle (2000) este vanduta !

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Carturesti, Sala Palatului, Domo, Orange, Posta Romana etc..

Facebook Event

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe
DVD sub egida „Swedish Empire Live”.
Inca o trupa va fi anuntata pe afis in curand!

Preturi bilete:

–          55 de lei – Oferta speciala (SOLD OUT)
–          85 de lei – Heroes Circle (SOLD OUT)
–          65 de lei Acces General pana pe 15 noiembrie
–          75 de lei Acces General pana pe 15 ianuarie
–          85 de lei Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Un eveniment oferit de METALHEAD si Ciuc Premium
Powered by BlackHawk Security

Recomandat de ROCK FM, BestMusic, Deezer si Sunete

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*