CRIMENA – Declaration of War (videoclip nou)

718 vizualizări

Comunicat de presă

Dupa ce in ultima parte a anului trecut baietii de la CRIMENA au anuntat reintoarcerea vocalului original, trupa a stat in cea mai mare parte a timpului tacuta si nu a divulgat mare lucru asupra unui nou material. Odata cu venirea noului an insa, crimenienii promit ca vor reveni in forta si au multe surprize gata pregatite.

Piesa „Declaration Of War” este primul extras de pe urmatorul material de studio semnat CRIMENA si poarta un puternic mesaj socio-politic. Videoclipul piesei infatiseaza un fost soldat chinuit de atrocitatile razboiului precum si de realitatea pe care trebuie sa o infrunte in momentul cand revine acasa.

Crimenienii sustin ca atat videclipul cat si piesa contin un mesaj mai puternic decat ar parea la prima vedere, mesaj care va deveni mult mai clar in contextul urmatorului material discografic ce urmeaza sa fie lansat. Mai multe detalii despre acesta in curand.

Pentru acest videclip au colaborat cu Andrei Ursu (Filmmaker) si Mitel Corici (ProMEdia Studios), cei cu care au lansat si clipurile pentru Mutawwa si Gospel (of the unbeliver).

Acesta este primul single lansat de trupa in componenta finala si este doar un teaser pentru ceea ce urmeaza sa lanseze.

2015 a fost anul in care trupa CRIMENA a lansat EP-ul de debut „Genesis VI:XIII” impreuna cu primul lor clip la piesa „The Bitter Pill”. Primul album de studio, „CHAPTER ONE: Divine Betrayal”, a fost lansat in 2016, fiind inregistrat la Urban Sound Studios si mixat si masterizat in Grecia la Esoteron Studios (colaborari notabile cu Septic Flesh si Rotting Christ). A fost lansat sub umbrela The Leaders Records in format fizic precum si digital.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*