Crowd Control/ 24.03.2015, Club Control, Bucuresti

438 vizualizări

Pe data de 24 martie 2015, formatia CROWD CONTROL a sustinut un concert in Club Control din Bucuresti, in cadrul caruia a prezentat noul single, insotit de videoclip, „Disney Puritans”.

Crowd Control este una dintre acele trupe capabile sa il scoata pana si pe cel mai „crepuscular” dintre melomani dintr-o stare proasta. Responsabil pentru acest lucru este solistul Andrei Bucureci, a carui prezenta scenica efervescenta are puterea de a purifica atmosfera de orice elemente negative.

Energic, cu simtul umorului si total dezinhibat, muzicianul, al carui timbru il poti recunoaste dintr-o mie, se urca pe boxe, coboara in randul publicului, canta cu acesta si face tot ce tine de fiinta lui pentru a crea o experienta unica.

Cu toate acestea, spectacolul nu ar fi posibil fara ceilalti componenti, care urzesc de zor o panza sonica electro-fusion, cu insertii rock si patch-uri cu iz de soundtrack SF. Razvan Gabar este un as al clapelor si realizeaza texturi sonore bogate si catchy, Coshmelin adauga ritmurile absolut necesare iar Narcis Axinte, cea mai recenta achizitie a grupului, intervine cu liniile dinamice de bas.

Sa nu il uitam nici pe Silviu Danaila care, prin abilitatile sale de gamer inrait, ofera concertelor Crowd Control un background atractiv, care daruieste complexitate si haz prestatiei trupei. Muzica se potriveste foarte bine cu fundalul vizual, pe care se desfasoara cand scenarii dintr-un joc arcade cu tente medievale, cand lupte armate, sau chiar curse de masini.

Pe data de 24 martie, in Club Control, au putut fi ascultate piesele „Airbow”, „LIT”, „Demons”, „Failure”, „Heavy Bass”, „Brixton Riot”, „Human Error”, „Crowd Control”, „They Live”, precum si noul single, „Disney Puritans”, care a avut parte de o reprezentatie de zile mari.

Alaturi de cei patru componenti Crowd Control a urcat pe scena Lazar Enescu, talentatul basist al grupului Harlequin_Jack, Narcis, colegul sau de trupa, proaspat membru CC, preluand rolul de chitarist. Astfel, in 5, Crowd Control a oferit un show exceptional, scotand in evidenta consistenta sound-ului grupului.

Disney Puritans” a sunat masiv in aceasta formula, mai ales ca Narcis Axinte l-a completat pe Andrei Bucureci cu niste linii vocale baritonale, ce s-au armonizat perfect cu timbrul mai acut al vocalistului Crowd Control.

Videoclipul melodiei este un colaj realizat din scene din studioul trupei bucurestene si imagini din jocuri video, rezultand, astfel, o productie postmoderna, cu influente din zona pop-art.

Va recomandam sa ascultati Crowd Control si, mai ales, sa ii vedeti live, deoarece ofera un altfel de show comparativ cu spectacolele mai conventionale cu care este obisnuit publicul din Romania!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*