Danko Jones lansează single-ul Guess Who’s Back

Danko Jones
Danko Jones

Trupa canadiană Danko Jones va lansa al unsprezecelea album de studio, Electric Sounds, pe 15 septembrie prin AFM Records. Trupa alcătuită doar din trei artiști, dedicată artei nobile a riff-urilor, melodiilor și imnurilor rock care glorifică viața, revine pentru a oferi satisfacție maximă și pentru a oferii toate sunetele electrice de care publicul ar putea avea nevoie.

Formată la Toronto în 1996, formația Danko Jones a văzut și a făcut aproape tot ce se putea experimenta în ultimul sfert de secol. Alimentați de spiritul punk rock DIY și inspirați de măreția, dar și de grotescul rock-n-roll-ului electrificat, ei și-au construit în mod constant o bază internațională de fani și au devenit una dintre cele mai apreciate trupe live din zona continentului nord-american. Cu albumul Electric Sounds, trupa din Toronto dovedește că nici măcar o pandemie globală nu i-a putut opri. De fapt, așa cum arată primul single Guess Who’s Back, i-a făcut și mai de neoprit.

Guess Who’s Back nu este doar piesa de început a noului nostru album, Electric Sounds, este și propoziția la care toată lumea imploră să se răspundă – Danko Jones!”, comentează solistul.

„În timpul pandemiei, ne-am îndepărtat unul de celălalt. JC trăiește în Finlanda și Rich locuiește în Prince Edward Island. Așa că procesul de scriere s-a schimbat. Obișnuiam să dezbatem idei la locul nostru de repetiții, zi de zi, dar acum mai mult ne trimitem reciproc fișiere.”

Electric Sounds promite să aibă instantaneu sunetul și senzația unui clasic. „Mi-ar plăcea să cred că materialul se potrivește cu toate albumele noastre anterioare”, spune Danko. „De-a lungul anilor, am creat un sunet și am vrea să rămânem la el. Comparat totuși cu alte albume, aș vrea să cred că este puțin mai rapid decât celelalte. Inițial , am vrut ca toate melodiile să sune ca piesa Cadillac, mid-tempo, heavy… la obiect.”

Electric Sounds se va lansa în, așadar, în septembrie 2023. După 27 de ani de activitate, angajamentul și intensitatea trio-ului canadian continuă să crească, iar popularitatea și proeminența lor continuă să urmeze un traseu ascendent. Electric Sounds a fost produs de Eric Ratz și include invitați ca Tyler Stewart, Damian Abraham și chitaristul Daniel Dekay.

Electric Sounds track listing:
01. Guess Who’s Back
02. Good Time
03. Electric Sounds
04. Get High?
05. Stiff Competition
06. She’s My Baby
07. Eye For An Eye
08. I Like It
09. Let’s Make Out
10. What Goes Around
11. Shake Your City


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*