Dark Tranquillity „adună material” pentru următorul album

Dark Tranquillity
268 vizualizări

Vocalistul Mikael Stanne a fost prins și tras la un interviu cu Metal Mad TV înainte de festivalul Hellfest din Franța, unde a dat câte ceva din casă în legătură cu următorul album Dark Tranquillity.

„Într-un fel adunăm material și începem pre-producția,” a spus Mikael. „Ideea e să avem totul gata până la finalul anului și să începem să înregistrăm anul următor (2020), dacă totul merge cum trebuie. E în lucru. Anul ăsta e un fel de an „liber”, mergem la câteva festivaluri, nu avem turnee. Ne focusăm pe scris și pregătirea albumului.”

Despre cum a fost primit „Atoma”, ultimul album lansat de formație în 2016, Stanne spune: „Niciodată nu știi la ce să te aștepți. Speri la ce-i mai bun, dar în același timp de și îndoiești – ‚Ah, poate asta n-o să meargă.’ E stresant. Chiar dacă suntem obișnuiți – am făcut asta de nenumărate ori – nu devine mai ușor. Când albumul a fost lansat și oamenii l-au ascultat, am pornit în turneu și am cântat o grămadă de piese noi în fiecare seară și am văzut că oamenilor le place, am zis ‚Ok, bine. Ăsta e cel mai bun review de care avem nevoie.’ A fost minunat. Am avut vreo 350 de concerte sau pe acolo doar pentru Atoma.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*