Dave Mustaine va lansa o noua carte

Solistul MEGADETH, Dave Mustaine, si-a lansat autobiografia „Dave Mustaine: A Heavy Metal Memoir” in 2011 dar rockerul aparent inca nu si-a spus ultimul cuvant. In timpul unei conversatii online cu fanii, acesta a fost intrebat daca planuieste sa scrie alta carte, intrebare la care a raspuns ca un nou material didactic este pe teava.
„Da, de fapt” a conchis Mustaine adaugand „Am inceput-o vara trecuta. Cu toate acestea va dura o perioada.”. Este de inteles tinand cont ca acesta a fost ocupat in ultimul an cu un nou album numit „Dystopia”. Procesul a fost de asemenea putin mai greoi din cauza faptului ca Megadeth a fost nevoita sa inlocuiasca doi membri ce au trebuit sa recupereze din mers pentru inregistrarea noului CD.
In timp ce prima carte acoperea viata acestuia din copilarie pana la aparitia albumului „Endgame” in 2009, inca nu este clar care va fi subiectul principal al noii lucrari. Totusi, fanii ce asteapta o poveste desavarsita pot fi usor dezamagiti. In momentul in care unul dintre „followerii” lui Dave l-a intrebat daca ar putea recomanda alte biografii rock, muzicianul a raspuns „Imi pare rau sa-ti spun ca majoritatea expunerilor scrise ale colegilor mei sunt despre sex sau droguri sau despre cat de high au fost sau cat de jos au ajuns.”. Avand in vedere aceasta informatie, este destul de improbabil ca Mustaine sa aleaga aceasta cale desfranata pentru noua sa carte. 
Nu ne ramane astfel decat sa asteptam lansarea viitorului album (22 ianuarie 2016) in conditiile in care o data fixa pentru un alt volum inca nu a fost anuntata.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*