David Coverdale prezintă noua lansare Whitesnake

Nimeni nu știe să vorbească mai frumos despre piese de dragoste ca David Coverdale, legendarul solist al trupei WHITESNAKE.

Și tocmai din acest motiv, artistul a ales să filmeze un videoclip de unboxing al celui mai recent material discografic al formației, intitulat „Love Songs”.

Acesta este lansarea cu numărul doi dintr-o trilogie numită „Red, White and Blue Trilogy”, care reprezintă o serie de compilații tematice.

Prima apariție a fost „The Rock Album”, care a ieșit pe piață în vara acestui an și a fost „înveșmântată” în alb. A doua este, cum am pomenit anterior, „Love Songs”, care a „arborat” bineînțeles un roșu focos, iar a treia va fi „The Blues Album”, pe albastru.

Piesele de pe materiale sunt atât hituri consacrate, cât și cântece mai puțin cunoscute, de pe albume precum „Into The Light”. Toate melodiile au fost remixate și remasterizate, pentru a avea cea mai bună producție posibilă.

În prezentarea video a colecției „Love Songs”, David Coverdale ne spune povestea compozițiilor și ne prezintă un fragment din viața lui personală.

Piesele sunt bazate pe întâmplări reale din viața mea și a lui Cindy, soția mea”, explică muzicianul.

Avem nevoie de dragoste mai mult decât de orice altceva în aceste vremuri cumplite pe care le trăim”, a punctat acesta.

Compilația „Love Songs” este deja disponibilă în format digital, CD și disc de vinil.

Vizionați clipul de unboxing mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*