David Ellefson: de ce Megadeth e support pentru Five Finger Death Punch

De când Five Finger Death Punch a anunțat turneul european 2020 alături de Megadeth și Bad Wolves, fanii metal au luat-o razna: cum adică, stai așa, vrei să zici că  M Ă R E Ț I I  Megadeth cântă în d-e-s-c-h-i-d-e-r-e pentru… pentru ăștia?

Ei bine, David Ellefson a discutat despre asta cu Danny Stoakes – pe lângă altele:

Băieții din Five Finger au fost mereu prieteni foarte buni de-ai noștri. I-am văzut devenind din ce în ce mai buni, urcând în topuri în spatele nostru. Se descurcă minunat, au foarte mult succes și au muncit din greu pentru asta. Merită fiecare bucățică de succes pe care o au.

De obicei venim în Europa pentru festivaluri, continuă Ellefson. Ne-am interesat de noi moduri prin care am ajunge să vizităm mai mult din Europa, headlineri sau ceva turneu-pachet. Ceva pe lângă festuri. Cred că asta e o soluție foarte bună. Bineînțeles, sunt săli mari și arene, vor veni o grămadă de oameni și ne vom distra.

Turneul alături de 5FDP este de asemenea turneul de „revenire” pe scenă a lui Dave Mustaine, fiind prima apariție după ce a fost diagnosticat cu cancer la gât. Ellefson susține că Mustaine se simte foarte bine și doctorii lui sunt foarte pozitivi.

Imagini pentru megadeth 5fdp tour


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*