Desant a lansat videoclipul melodiei Supernova

Trei videoclipuri și un album au luat naștere până în prezent sub marca formației DESANT. “Zbor, Joc de Noroc, Doar o Amintire” sunt videoclipurile lansate de baieții de la DESANT în colaborare cu  Marius Danci, responsabil de realizarea acestora și au fost filmate în trei locații diferite și deosebite în același timp: “Zbor”- Aeroportul Utilitar Timișoara, “Joc de Noroc” – Teatru Național Timișoara, iar “Doar o Amintire “ – Porsche Timișoara.

“Oamenilor le plac sunetele frumoase, iar dacă acestea sunt cât mai des însoțite de imagini cu atât mai bine. Bucuria și satisfacția e mai mare atunci când oamenii  pot asocia muzica pe care o facem cu imaginea noastră, imagine care se află, vrem nu vrem, în continuă schimbare de la un an la altul. Sperăm să placă tuturor ceea ce va urma, până atunci vizionare plăcută.”, menționează membrii formației.

SUPERNOVA este prima piesă de pe următorul album DESANT care se bucură de un videoclip, iar întrucât acesta conține și cadre cu efecte vizuale 3 D, de data aceasta baieții au ales să colaboreze  cu un tânăr foarte talentat, Andrei Infinit.

“Clipul a fost filmat cu sprijinul Kathrein România, o echipă de oameni inimoși care înțeleg și apreciază  munca noastră și care ne-au susținut și au fost lângă noi încă de la începutul activității noastre. Mulțumim  frumos, mulțumim Artur C. Muller. ” – Alin Achim.  

Videoclipul poate fi vizionat aici:

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*