Desant a pus in vanzare primul material discografic „Joc de noroc”. Amanunte despre concertul de la Bucuresti

“Dupa cum bine stiti, in 9 noiembrie a.c. DESANT a inceput turneul de lansare si promovare al albumului “Joc de Noroc”, turneu ce a inceput cu un prim concert la Timisoara urmat a doua zi, respectiv in 10 noiembrie a.c. la Resita. Sunt placut surprins de primirea calduroasa de care am avut parte atat la Timisoara cat si la Resita si cand spun asta, ma raportez atat la modul in care s-a manifestat publicul cat si la numarul surprinzator de mare de albume vandute. Continuam turneul de promovare in Bucuresti la Club Ageless pe data de 15 noiembrie si in Constanta la Club Doors pe data de 17 noiembrie. Speram ca atat la Bucuresti cat si la Constanta sa petrecem alaturi de prietenii nostrii doua seri de rock adevarat. In ambele seri, invitatii nostrii care vor da start-ul petrecerii sunt baietii de la LUPU’ CEL RAU din Constanta, care deasemenea merita toata atentia. Cei ce vor fi alaturi de noi pe parcursul acestor seri vor avea la dispozitie si un stand de unde vor putea achizitiona albumul, postere, tricouri etc.
Be rock with Desant!, a declarat tobarul trupei Mihai Dobrescu.

Reamintim ca formatia timisoreana DESANT va lansa la Bucuresti primul material discografic intitulat „Joc de noroc”. Evenimentul va avea loc la Ageless Club pe data de 15 noiembrie 2012, iar in deschidere va evolua formatia LUPU’ CEL RAU.
Concertul incepe la ora 21.00 iar pretul biletului este de 15 lei.
 

DESANT a fost infiintata la sfarsitul lui 2010, la Timisoara avand in componenta pe Alex Anca (voce), Tibi Saulescu (chitara), Vlad Toma (clape), Alin Achim (bass), Mihai Dobrescu ( tobe), iar in tot acest timp trupa a lansat doua videoclipuri si un single
 

Albumul este realizat in format digipak, contine 14 piese printre care se vor regasii varianta radio a piesei “Joc de noroc” si varianta acustica a piesei “Anii ce au fost” si a fost produs de propria casa de discuri DESANT FACTORY.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*