Detalii despre program si acces pentru concertul OneRepublic

Joia aceasta va avea loc, in premiera la Bucuresti, concertul trupei OneRepublic – aflata la prima sa vizita in Romania. Evenimentul se va desfasura cu casa inchisa, la Arenele Romane, cu acces de la ora 19:00, in deschidere urmand sa cante trupa austriaca The Makemakes.

Concertul OneRepublic face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat Native, pentru deschiderea show-ul din Romania aceasta alegand un nume relativ nou din zona pop-rock, insa deja cunoscut pe scena europeana. Formata in 2012 din Dominic „Dodo” Muhrer, Markus Christ si Florian Meindl, trupa The Makemakes a fost reprezentanta Austriei in finala Eurovision din acest an, fiind una dintre cele mai apreciate nume ale genului din tara natala.

Pentru concertul de joi, 4 iunie, Arenele Romane isi vor deschide portile incepand cu ora 19:00, la ora 20:30 fiind programat concertul The Makemakes, in timp ce OneRepublic va urca pe scena dupa ora 21:00.

Evenimentul se desfasoara in aer liber iar vremea se anunta schimbatoare, astfel ca organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie in caz de necesitate, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranta. In caz de ploaie, spectatorii sunt rugati sa nu intre in panica si sa nu blocheze culoarele acoperite din dreptul cailor de acces. De asemenea, nu este recomandata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro. Nu sunt permise activitati precum stage-diving sau crowd-surfing. Totodata, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spatiul de concert vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate fie in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15, fie pana la finalul lunii iunie, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.

Accesul pentru acest eveniment va fi posibil atat prin intrarea din Parcul Carol, pentru posesorii de bilete in Teren, cat si prin intrarea din strada Cutitul de Argint, pentru posesorii de bilete in sectoarele cu loc, respectand recomandarile din schita de acces atasata. Concertul este sold-out, fapt pentru care organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp si sa foloseasca portile de acces recomandate sectoarelor in care au bilet, pentru a evita eventualele aglomerari la intare.

Schita acces OneRepublic copy

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*