Devildriver lansează noul single If Blood Is Life

Devildriver-2023
Devildriver-2023

Trupa Devildriver din California, va lansa partea a doua din saga Dealing With Demons, al zecelea LP, Dealing With Demons Vol. II, pe 12 mai prin Napalm Records. Din nou produs și proiectat de Steve Evetts cu inginerie suplimentară realizată de chitaristul Mike Spreitzer, Dealing With Demons Vol. II este incontestabil mai greu și mai necruțător de dur decât predecesorul său – așa cum a demonstrat luna trecută cu single-ul principal Through The Depths.

Pe 12 aprilie, Devildriver a lansat o altă piesă necruțătoare, If Blood Is Life, cu un videoclip plin de acțiune, care conține imagini exclusive din turneul recent al trupei în SUA, împreună cu colegii de label Cradle Of Filth. Imnul dinamic impresionează prin linii de chitară principală, groove, și pasaje ritmice.

Solistul Dez Fafara spune: „Umbre ale viitorului, fantome ale trecutului tău mergând pe podea — de ce ne bântuie aceste lucruri ca oameni, când ar trebui să ne concentrăm pe faptul că, așa cum spune refrenul , Timpul, nu așteaptă pe nimeni. Învață să te concentrezi pe acum, aici, în prezent.”

Dealing With Demons I a debutat pe locul 4 în topul U.S. Current Hard Music Albums. 

Prima piesă, I Have No Pity îi fascinează pe fani instantaneu cu groove-ul său ritmic contrastant și cu țipetele înghețate ale lui Fafara. Producția remarcabilă a albumului strălucește imediat, cu riff-urile dense ale piesei, leaduri bântuitoare, tobe pline de energie și talentul vocal a lui Fafara. Mantra ciudată și insistentă aruncă un val de agresiune melodică asupra ascultătorului, prin ritmul vertiginos și lirismul ocult. Piese dinamice precum Nothing Lasts Forever și Summoning se înscriu în cascada cu pasaje alternante de riff-uri sinistre și melodii memorabile. Bloodbath este o piesă la fel de brutală pe cât sugerează și numele, o piesă agresivă, în timp ce It’s A Hard Truth continuă atacul, avertizând împotriva amăgirii. Imnurile If Blood Is Life și This Relationship, Broken sunt dure, reunind toate elementele care definesc trupa Devildriver.

Fafara adaugă: „Dealing With Demons Vol. II este – simplu spus – o conversație în întregime despre abordarea demonilor interiori. Este o conversație sub formă de cântec între sine și o putere diferită de sine și încercarea de a îngropa vechile entități.”
Dealing With Demons Vol. II track listing:
01. I Have No Pity
02. Mantra
03. Nothing Lasts Forever
04. Summoning
05. Through The Depths
06. Bloodbath
07. It’s A Hard Truth
08. If Blood Is Life
09. This Relationship, Broken

În decembrie anul trecut, Devildriver s-a despărțit de bateristul Austin D’Amond și l-a înlocuit cu Davier Pérez. În iulie 2022, trupa a anunțat revenirea basistului original, Jon Miller, după o absență de peste un deceniu de pe scenă. Pe lângă reuniunea epică, Devildriver l-a recrutat pe chitaristul Alex Lee (Holy Grail), în locul lui Neal Tiemann. Ibarra s-a alăturat în 2016 ca înlocuitor al chitaristului Chris Towning, care a apărut pe albumul din 2013 al trupei, Winter Kills.
Devildriver 2023 lineup:
Dez Fafara – Voce
Mike Spreitzer – Chitară
Jon Miller – Bass
Alex Lee -Chitară
Davier Pérez – Tobe


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*