Dialogul Generatiilor Rock se amana!

Din motive obiective, independente de vointa organizatorilor si a artistilor, concertul DIALOGUL GENERATIILOR ROCK, care ar fi trebuit sa aiba loc la Arenele Romane in ziua de 1 Noiembrie 2014, se amana pentru o data ulterioara, care urmeaza a fi anuntata in cel mai scurt timp posibil.

Biletele vandute raman valabile. Cumparatorii care doresc sa recupereze contravaloarea biletelor sunt invitati sa o faca din punctele de vanzare de la care acestea au fost achizitionate, iar cei care au achizitionat online, sa contacteze agentia de ticketing pentru a demara procesul de returnare. Organizatorii isi cer scuze pentru inconvenientele create.

Din aceleasi motive, se amana pentru date care vor fi comunicate ulterior si concertele programate cu Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup in locatiile: Teatris din Galati (30 octombrie) si Vinyl din Braila (31 octombrie).

Pe de alta parte, se reconfirma participarea artistilor respectivi la celelate concerte anuntate, si anume: Clubul Hush din Pitesti (17 octombrie), Clubul Phoenix din Constanta (18 octombrie) si Beraria H din Bucuresti (19 octombrie).

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*