Dirty Shirt anunta un nou videoclip

318 vizualizări

DIRTY SHIRT pregateste un nou videoclip pentru melodia “Ride”, realizat in coproductie cu prestigioasa firma de mountain bike COMMENCAL BICYCLES.

Scenele cu trupa au fost filmate in Romania (Gambrinus Pub, Cluj-Napoca) iar cele cu riderii, au fost filmate special pentru videoclip in Andorra.

De asemenea, videoclipul conţine un melanj de filmari realizate de Samuel Decout in diverse locuri din lume (Nepal, Noua Caledonie, Franta si Andora) cu riderii Commencal: Anthony Roci, Gaetan Rufin, Jerome Dericbourg, Lucas Picaude, Myriam Nicole, Nicolas Quere, Pierre-Edouard Ferry, Remy Absalon, Remi Thirion, Sebastien Picaude si Thibaut Ruffin.

Videoclipul este produs de Samuel Decout (COMMENCAL BICYCLES) si chitaristul DIRTY SHIRT, Cristian Balanean.


Formatia DIRTY SHIRT va sustine un concert la Bucuresti in data de 26 octombrie in cadrul festivalului Maximum Rock Festival.

Sunt transgresivi, sunt subversivi, sunt „nerusinati“ si sunt METAL, cam asa pot fi descrisi baietii din trupa DIRTY SHIRT, una dintre cele mai importante formatii autohtone din zona grea.

Stilul unic rezulta din combinarea elementelor rock si metal cu influente din orizonturi muzicale foarte diverse, cum ar fi folclorul romanescu, funk, electro, dubstep, alternative si reggae. Pana acum, trupa a lansat doua albume iar cel cu numarul trei a aparut in februarie 2013.

Formatia a luat nastere in 1995 in Seini, Maramures si s-a remarcat rapid pe scena locala de metal. Au urmat foarte multe concerte si un numar important de premii castigate la Samfest, Samus Rock, Posada, Young Rock, Metalfan, Constelatii Rock si multe altele.

In 1998 apare si primul album al grupului, „Very Dirty”, intampinat cu entuziasm de critici si de fani. Dupa o pauza de cativa ani, 2004 marcheaza intoarcerea baietilor care isi diversifica stilul si includ in reteta influente din folclor, funk si electro.

Dupa un periplu prin lume la importante festivaluri internationale, Dirty Shirt lanseaza, in 2010, discul cu numarul 2 – „Same Shirt, Different Day”. Inregistrarile au loc la Kallaghan Studios in Franta. Dupa aceasta aparitie discografica, formatia intra in cea mai ocupata perioada, prestand la peste 50 de concerte in Romania, Ungaria si Germania, festivaluri si alte cantari.

„Freak Show”, noul material al grupului, este lansat in februarie 2013 si primeste numai critici pozitive, atat din partea publicatiior autohtone cat si a celor straine, printre care prestigioasele „Rock Hard”, „Hard Rock Mag” si „Metal Hammer”. Vara lui 2013 este una foarte intensa pentru baieti, care sustin concerte si iau parte la multe festivaluri.

Septembrie 2013 marcheaza luna in care se da startul primului turneu european Dirty Shirt, cu 9 concerte in Germania, Belgia si Franta.

Line-up:

Dan „Rini” Craciun – voce
Robi Rusz – voce
Mihai Tivadar – chitara, clape
Cristi Balanean – chitara
Pali Novelli – bas
Vlad „X” Toca – tobe

Discografie
Albume:
Very Dirty (Promusic Prod, 2000)
Same Shirt Different Day (Est-Ouest, 2010)       
Freak Show (Autoprodus, 2013)
DVD-uri
Live in the Truck (Est-Ouest, 2011)

***


Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea 


Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie


Abonamente:

Abonamente CIUC MUSIC LIVE MUSIC (3 pers) la pret special: 299 lei – 250 bucati, se pot achizitiona pana la data de 15 august 2013

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 31 august
160 lei: in perioada 1 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

 
IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet / trupa cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet.
 

Site oficial: www.maximumrockfestival.ro
Pagina FB a evenimentului: www.facebook.com/MaximumRockFestival

Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock
Producator: Nelu Brindusan
Contact:  festival@maximumrock.ro

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*