Dirty Shirt: ești pregătit să vizionezi întregul concert de la W:O:A 2019?

Vara aceasta a avut loc cel mai mare eveniment din cariera formației Dirty Shirt din ultimii 25 de ani: revenirea la Wacken Open Air, de data aceasta în calitate de invitați, având numele pe afișul festivalului alături de titanii muzicii rock și metal.

Dirty Shirt a concertat în cadrul festivalului pe 30 iulie 2019 pe scena Wackinger, unde s-au adunat peste 8000 de oameni până la finalul concertului. Toată această experiență memorabilă a fost, evident, filmată, și o vom putea vedea și noi pe data de 13 noiembrie la ora 20:00 în premieră pe canalul de YouTube al formației.

Dacă inima voastră e cam săracă, dacă înțelegeți ce spun, aveți mai jos un trailer care vă va pregăti sufletește pentru premieră:

Produced by Cristian Balanean & Mihai Tivadar

Dirty Shirt is:
Dan “Rini” Craciun – vocals
Robert Rusz – vocals
Mihai Tivadar – keyboards, guitars
Cristian Balanean – guitars
Dan Petean – guitars
Pal Novelli – bass
Vlad Toca – drums
Cosmin Nechita – violin

Special guests from Transylvanian FolkCore Orchestra:
Miruna Puiu – backing vocals
Alendra Joicaliuc – backing vocals
Andrei Oltean – whistles & recorders
Razvan Nechita – violin
Alex Otescu – guitars

Video
– Edit, Color and Motion graphics by Cristian Balanean
– Video recording by ICS Festival Service GmbH and Ionut Sleam

Audio
– Mastering by Charles Massabo at Kallaghan Records, Los Angeles (USA)
– Mixing by Adrian Uritescu at Low5Bass Studio, Deva (Romania)
– Editing & mixing by Mihai Tivadar at MT Sound Studio (France)
– Audio multitrack recording by ICS Festival Service GmbH
– Live mixing by Adrian Uritescu
– Stage assistant: Sebastian Anton

Lights by Miika Miettinen

Dirty Shirt participă în campania România Are Sânge de Rocker inițiată de Răzvan Exarhu și Donorium, iar vineri, pe data de 15 noiembrie, vor cânta live „Săracă Inima Me” în studioul Rock FM la Morning Glory cu Exarhu.

Ce trebuie să faci ca să asculți Dirty Shirt live la RockFM? Descarcă aplicația Donorium, introdu invite code-ul morning#glory (cu litere mici), programează-te, donează sânge și salvează 2 vieți.

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat „Letchology”, a fost lansat pe data de 8 martie 2019, prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța).

Vezi Dirty Shirt live:

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*