Dirty Shirt revin la Constanța!

După mai bine de un an, rugămințile publicului au fost ascultate și Dirty Shirt se întorc la mare pe data de 6 decembrie 2019, pentru un concert memorabil. Constănțenii se vor bucura live de piesele clasice ale formației, dar și de piesele noi de pe „Letchology” în Rock Halle.

Biletele, în număr limitat, au fost puse în vânzare exclusiv prin www.AmBilet.ro.

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Noul material discografic intitulat „Letchology”, lansat pe data de 8 martie 2019 prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) și Apathia Records / Season of Mist (Franța).

Înainte de începerea cântărilor de toamnă și înainte de finalizarea videoclipului pentru „Pălinca”, formația Dirty Shirt ne pregătește cu o serie de videoclipuri live filmate în cadrul concertului din clubul Quantic, București.

Concertul a fost susținut în luna aprilie a acestui an, concert care a fost parte din turneul de promovare al albumului „Letchology”, lansat puțin mai devreme, pe 8 martie. Momentan avem trei videoclipuri, mai multe fiind în pregătire. Dacă n-ați ajuns la concert, puteți vedea cum a fost atmosfera când s-a cântat „Hora Lentă”, „Nice Song”, „Starea Nației”, „Ciocârlia”, „Latcho Drom” și, bineînțeles, „Pălinca.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*