Down lanseaza videoclipul „Witchtripper”

Noul videoclip pentru piesa „Witchtripper” a celor de la DOWN poate fi urmarit mai jos. Clipul a fost filmat la sfarsitul lui august.
„Witchtripper” este extrasa de pe noul EP, „Down IV Part I – The Purple EP”, care a fost vandut in peste 12000 de exemplare in SUA in prima saptamana de lansare, debutand pe pozitia a 35-a din topul The Billboard 200.
„Down IV Part I – The Purple EP” este primul dintr-o serie de patru EP-uri ce vor fi lansate pe parcursul a cativa ani, fiecare dezvaluind un aspect diferit al sound-ului Down. Acesta a fost lansat pe 18 septembrie, urmand ca a doua colectie de melodii sa apara anul urmator undeva in timpului turneului american. Al treilea si al patrulea EP sunt programate pentru sfarsitul anului 2013.
„Down IV Part I – The Purple EP” vesteste intoarcerea sound-ului Down la radacinile sale, avand influente din Black Sabbath, Saint Vitus sau Witchfinder General.
Tracklist-ul „Down IV Part I – The Purple EP”:
01. Levitation
02. Witchtripper
03. Open Coffins
04. The Curse Is A Lie
05. This Work Is Timeless
06. Misfortune Teller

Liric, EP-ul trece dincolo de barierele personale si exploreaza teme precum credinta si imperfectiunea omenirii. „Down imi ofera ocazia sa fiu poetic si sa dezvolt imagini cu versuri,” spunea vocalistul Philip Anselmo. „Aceasta este abordarea pe care am ales-o. Ele completeaza muzica si creeaza un sentiment de rau augur. In cele din urma, dupa ce oamenii asimileaza cuvintele, totul se reduce la interpretarea lor. Trebuie sa recunosc ca aceasta parte intunecata este printre favoritele mele.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*