Dragonforce lanseaza videoclipul „Seasons” (Video)

„Seasons”, noul videoclip al formatiei britanice de power metal DRAGONFORCE, poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de pe noul album al trupei, „The Power Within”, care a fost vandut in peste 5.800 de copii in SUA in prima saptamana de lansare, aterizand pe pozitia 74 in topul The Billboard 200.

CD-ul precedent Dragonforce, „Ultra Beatdown”, a deschis cu 24.000 unitati in septembrie 2008, intrand pe pozitia 18 din acelasi top.

Turneul recent din America de Nord pe care Dragonforce l-a sustinut in calitate de headliner a marcat prima calatorie a grupului alaturi de noul vocalist Marc Hudson care debutat de asemenea si pe „The Power Within”.
„The Power Within” a fost lansat in Marea Britanie pe 16 aprilie prin intermediul propriei case de discuri Electric Generation Recordings, fiind distribuit de Essential Music. Coperta acestuia poate fi vizualizata in continuare.

Chitaristul Herman Li a declarat recent despre „The Power Within” ca „Ultimii doi ani au fost cei mai distractivi in realizarea unui album. Prin scris, cantat si concertat impreuna am reusit sa dezvoltam aceasta energie incredibila care a fost pe deplin capturata pe noul album.„.

De data aceasta am reusit cu adevarat sa scoatem la suprafata fata metal si am realizat cea mai buna muzica din cariera. De la cea mai rapida melodie pe care am inregistrat-o vreodata [‘Fallen World’] pana la piese mai lente si unele lucruri la care nu te-ai fi asteptat niciodata de la noi, acesta este de departe cel mai divers album Dragonforce de pana acum.
Li a adaugat, „Aceasta este o noua era captivanta pentru Dragonforce, cu Marc care ni s-a alaturat, astfel incat ne-am gandit ca este momentul ideal sa preluam fraiele destinului nostru si sa punem bazele propriei case de discuri din Europa. Este o treaba foarte migaloasa dar plina de satisfactie!„.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*