E-an-na semneaza cu Promusic / Maximum Rock

Formaţia E-AN-NA, una din cele mai promiţătoare trupe tinere din România, a fost co-optată în roster-ul Promusic Events & Production / Maximum Rock. 

Formaţia a apărut în 2014, când Andrei (voce, instrumente tradiţionale) şi Ovidiu (chitară) aveau ca proiect principal trupa Prohod din dorinţa celor doi tineri muzicieni să înfiinţeze o trupă de folk metal. În scurt sunt co-optaţi Dragoș (bass),  Alex (fost coleg in Prohod, WarChant) şi Paul (tobe). Recent s-a alăturat şi Edwin (WarChant) la acordeon & backing vocals, întregind trupa.

Cu un folk-metal combinând o abordare clasică a genului, cu elemente tradiţionale românesti şi pasaje de metal modern, primele trei single-uri lansate s-au bucurat de un succes considerabil in mediul online,  cele trei videouri cumulând 100.000 vizualizări pe Youtube. Fără surpriză, trupa a fost nominalizată la titlul de ‘’Best metal newcomer’’ în cadrul Metalhead Awards 2015, obţinând locul 2.

Conceptul ‘’E-an-na’’ reprezintă o lume în principiu metafizică,  în care nu guvernează legile universale din lumea noastră, legi care aduc doar haos şi distrugere. E o lume făurită pentru cei care vor să se despartă de entropie şi de orice gând negativ, pentru a se putea dedica în totalitate lucrurilor productive. E o lume pentru cei care vor să-şi urmeze calea, fără a fi abătuţi de la ea din motive mărunte.

E-AN-NA urmează să susţină primele concerte:
12.03.2016 – Timişoara, Club Daos (Bucovina)
19.03.2016 – Bucureşti, Quantic Pub 2 (Ka Gaia An, Adastia, Dark Aeclipse)
02.04.2016 – Cluj Napoca, Hard Club (Echoes from the Past – ‘’Prier’’)
06.05.2016 – Baia Mare, Rock’n’Road  (Dirty Shirt)
07.05.2016 –Satu Mare, Locomotiv (Dirty Shirt)
22-24.07.2016 – Beclean, Celtic Transylvania Fest (Dirty Shirt, God, Bucovina etc…)

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*