E.M.I.L. pleaca in turneu prin tara

Se simte izul de rom, fum si vanilie in aer! Nu pentru ca ar veni primavara, ci pentru ca baietii de la E.M.I.L. pleaca prin tara sa dea cu pop-punk-ul de scena inspre folosul maselor alternative. Cu tenisi in picioare si tricouri inspirationiste la asortare, E.M.I.L. sparg gheata din tara cu pickamere acordate in “drop D”. Acel “E.M.I.L. pop-punk”, pe care baietii il aduc la inaintare de peste 13 ani de zile.

Startul la infuzia de pop/punk/rock/ska se da pe 12 aprilie, in Cluj Napoca, unde acest baiat E.M.I.L. ajunge pentru prima data in 2013.

Clasa iubitoare de pop-punk va fi gadilata cu acorduri fine de chitara, bass si tobe, despre ganduri, vise, mare, soare, si dor de Vama Veche. Toate condimentate cu rom, invaluite in fum si aromate cu vanilie, intr-un “Cocktail Verde” cum altul n-a mai fost. Pentru ca asta va fi bautura serii din partea E.M.I.L.

Dupa Cluj Napoca, E.M.I.L. vor raspandi arome de punk si in Timisoara(26 aprilie), Bacau(17 mai), Iasi(18 mai), Ploiesti- Bucov(25 mai), Ploiesti (7 iulie), Craiova(4 august).

Concertele fac parte din turneul “living the good life provided by punk 2013”, turneu care marcheaza si un deceniu de la lansarea primului disc E.M.I.L.- “Cocktail Verde” (martie 2003). Datele ulterioare de concert urmeaza a fi comunicate.

Asa ca, prieteni E.M.I.L., pregatiti-va, pentru ca baietii schimba trendul in 2013: “Extraterestii nu mai Merg Iarna la Ski”, ci consuma “Cocktail Verde ” din plin!

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*