Eddie Vedder a lansat două piese solo

89 vizualizări

Eddie Vedder, frontmanul formației PEARL JAM, a lansat două piese solo.

Matter of Time” și o variantă nouă a melodiei „Say Hi” au fost cântate de artist în premieră, în cadrul strângerii virtuale de fonduri „Venture Into Cures”, dedicată unei boli foarte rare: epidermoliza buloasă.

Este vorba despre o maladie genetică incurabilă care afectează pielea și mucoasele. Suferinzii de epidermoliză sunt supranumiți „copiii-fluture” din cauza fragilității țesuturilor care, la cea mai mică atingere, se spulberă pur și simplu. Speranța de viață a bolnavilor este mică. Doar câțiva reușesc să ajungă la vârsta adultă.

Videoclipul de animație care însoțește „Matter of Time” spune povestea unui băiețel care visează să poată să se joace în parc ca un copil obișnuit. Deși miracolul vindecării nu se produce decât în imaginația lui, el nădăjduiește că, într-o zi, prin evoluția științei medicale, va putea să beneficieze de un tratament care să îl scape definitiv de cumplita afecțiune.

„Say Hi” este un performance-video care îl înfățișează pe Vedder alături de chitara lui. Piesa a fost compusă pentru Eli Meyer, o fetiță cu EB.

Evenimentul de fundraising a fost organizat de Eddie și de soția acestuia, Jill.

„În fiecare zi, copiii suferinzi de EB și familiile acestora înfruntă provocări teribile. Evenimentul nostru le va permite oamenilor să pătrundă pentru câteva clipe în lumea epidermolizei buloase. Misiunea asociației EBRP este să găsească un tratament care să vindece boala, iar noi le suntem alături în această luptă”, a declarat Jill Vedder.

În lume sunt aproximativ 500.000 de oameni afectați de epidermoliză buloasă.

Mai multe informații despre EBRP și „Venture Into Cures” AICI.

Urmărește videoclipurile melodiilor „Matter of Time” și „Say Hi” mai jos.Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*