Era Nouă a lansat piesa Singuri pe plajă

Formația Era Nouă din Gura Humorului, județul Suceava, a lansat, pe 5 septembrie, piesa intitulată Singuri pe plajă. Acest single reprezintă o combinație captivantă de sunete melancolice și energie rock autentică, însoțită de versuri puternice care explorează teme precum dragostea și libertatea.

Fondată în 2020 de către toboșarul Rareș Catargiu și chitariștii Iustin Negrea (chitară ritm) și Cosmin Carpiuc (chitară solo), trupa a evoluat rapid, ulterior alăturându-se Cosmin Fazekas la bass și Andrei Rotaru la voce. Până în prezent, băieții au consolidat o componență stabilă și au depus eforturi substanțiale pentru a readuce sunetul autentic al rock-ului în lumina reflectoarelor, pentru tinerii din zilele noastre.

Formația a lansat recent un nou single, intitulat Singuri pe plajă, însoțit de un lyric video. De înregistrare, mixaj și masterizare s-a ocupat Mihnea Michitei.

Trupa Era Nouă a debutat pe scena muzicală din Suceava pe data de 23 iulie 2022, în deschiderea trupei Old Brew Mob. De-a lungul timpului, Era Nouă a avut parte de mai multe concerte și susținere din partea publicului atât din Suceava cât și din afara județului.

Cel mai important concert din cariera lor a fost la 550 km de casa, la Periam Port, județul Timiș, în cadrul festivalului Rock la Mureș. Aici, membrii trupei s-au bucurat de o experiență inedită și de un public peste așteptările lor. Dar cel mai important este ca au reușit să-și ducă muzica și numele în cealaltă parte a țării, legând prietenii noi și învățând care este mersul lucrurilor în cadrul unui festival.

În prezent, trupa Era Nouă are în repertoriu nouă piese originale, dintre care sunt lansate: Dorința – DEMO, Capătul Drumului, In the West și Singuri pe Plajă.

Lansată pe data de 5 septembrie 2023, Singuri pe Plajă este cea mai recentă mândrie a trupei, fiind o combinație între instrumentalul melancolic, dar energic și versurile de dragoste. Această piesă poate fi ascultată pe toate platformele de streaming: Spotify, YouTube, Apple Music etc.

De asemenea, membrii trupei mărturisesc că în momentul de față, datorită influentelor diverse, Era Nouă nu depinde de niciun gen sau stil muzical, având compoziții de la rock alternativ până la heavy metal, iar acest lucru se va remarca odată cu lansarea primului lor album.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*