Ex Deo lanseaza un videoclip cu versuri pentru piesa „Per Oculos Aquila”

Videoclipul oficial cu versuri pentru „Per Oculos Aquila”, noua melodie de la EX DEO, grupul care promoveaza teme romane antice al carui lider este vocalistul Maurizio Iacono (Kataklysm) poate fi urmarit mai jos. Melodia va aparea pe al doilea album al trupei, „Caligvla”, care va fi lansat via Napalm Records in urmatoarele date:

29 august – Spania, Finlanda, Suedia, Grecia
31 august – Germania, Austria, Elvetia, Benelux
3 septembrie – Restul Europei
11 septembrie – SUA, Canada

„Caligvla” a fost mixat de chitaristul Kataklysm Jean-François Dagenais care a mai lucrat in trecut cu Malevolent Creation, Misery Index sau Despised Icon si nu numai. Coperta albumului a fost realizata de Seth Siro Anton (Septicflesh). Brosura acestuia va cuprinde comentarii si descrieri ale fiecarei piese din perspectiva lui Maurizio.

Videoclipul melodiei „I, Caligvla” a fost filmat in iunie in Philadelphia si poate fi vizionat in continuare. In clip isi face aparitia si prietena lui Iacono, modelul columbian Suzzy, si este descris de formatie ca fiind o „inviere in timp, sange si curaj„.

La „Caligvla” au adus contributii chitaristul Francesco Artusato (All Shall Perish), solista Mariangela Demurtas (Tristania), Seth Siro Anton (Septicflesh) si Stefano Fiori (Graveworm).

Tracklist „Caligvla”:

01. I, Caligvla
02. The Tiberius Cliff (Exile To Capri)
03. Per Oculos Aquila
04. Pollice Verso (Damnatio Ad Bestia)
05. Divide Et Impera
06. Burned To Serve As Nocturnal Light
07. Teutuborg (Ambush Of Varus)
08. Along The Appian Way
09. Once Were Romans
10. Evocatio: The Temple Of Castor & Pollux

Preview-ul noului material este disponibil aici:
 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*