Festivalul Peninsula se muta la Cluj-Napoca?

Dupa cum declara cunoscutul om de presa Liviu Alexa, cel care a canditat ca deputat pentru un colegiu din Cluj-Napoca,  Festivalul Peninsula de la Tg-Mures se va muta la Cluj-Napoca.
 
Iata ce declara Liviu Alexa pe site-ul personal:
 
„Este o informatie pe care am obtinut-o aseara de la unul dintre marii sponsori ai festivalului Peninsula: in 2013, acest eveniment foarte important se va muta la Cluj.

Ma bucur enorm ca organizatorii au decis acest lucru.
Cea de a 10-a editie a celui mai mare festival din Romania, Peninsula / Felsziget, a fost un slabuta, asta si pentru ca bosii Sziget Festival, fratele mai mare, nu s-au mai bagat la organizare.

Cred ca e o decizie win-win. Cei de la Peninsula au ocazia unui nou inceput in cel mai mare oras al Transilvaniei. Clujul va castiga prospetime si tinerete, caci la capitolul asta eram in Evul Mediu. Alaturi de TIFF, Clujul isi trece in CV si Peninsula, cel mai mare festival din Romania, daca ne uitam dupa audienta de 70 de mii de participanti din 2012. Cu Clujul, Peninsula va sari de suta.

Sustin si salut aceasta mutare, o consider la fel de importanta precum statutul de Capitala Europeana a Tineretului, castigat anul asta de Cluj-Napoca.

Sper ca autoritatile locale vor sustine logistic si financiar acest proiect, asa cum merita.

Ma bucur enorm ca va dau aceasta veste.

PS: Tot in exclusivitate, va dau si locul de desfasurare al festivalului: e vorba de Valea Garbaului”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*