Finala „Maximum Rock – Suport pentru Underground” isi schimba data

306 vizualizări

„Maximum Rock – Suport pentru Underground”, cel mai iubit spectacol-concurs al scenei underground romanesti, schimba data finalei, dar pastreaza locatia: Club Colectiv din Bucuresti (strada Tabacarilor nr. 7).

Initial, aceasta trebuia sa aiba loc pe 16 mai 2014, dar, deoarece foarte multe formatii din provincie sunt in dificultate de a participa la un eveniment care are loc intr-o zi lucratoare, am luat decizia ca finala sa se desfasoare pe 18 mai 2014, intr-o zi de duminica.

Consideram ca ziua de duminica este una excelenta , mai ales ca timpul va fi mai permisiv atat pentru fani, cat si pentru formatii, care, astfel, nu vor mai intampina niciun impediment in a luat parte la show.

S.I.T.A., Patru Betze, C.O.D., Times of Need, SinScape, Rattlejack si Drowned In Sins s-au inscris deja in concurs si asteptam noi inscrieri!

Mai multe informatii despre eveniment AICI.

Intre timp, activitatea la concurs continua! Formatia craioveana CRIMENA s-a inscris la „Maximum Rock – Suport pentru Underground”.

Adeptii groove-metalului, membrii trupei Crimena au declarat ca vor sa ia parte la cel mai iubit concurs autohton dedicat underground-ului deoarece considera ca acest eveniment poate fi o rampa grozava de lansare.

Iata ce au spus craiovenii:

„Consideram ca acest concurs este unul corect, un lucru destul de rar pe piata locala a concursurilor. Pentru noi reprezinta o foarte buna rampa de lansare”.

Crimena se alatura celorlalti concurenti, si anume S.I.T.A., Patru Betze, C.O.D., Times of Need, SinScape, Rattlejack si Drowned In Sins.

Cele doua piese cu care s-a inscris Crimena la „Maximum Rock – Suport pentru Underground” sunt „The Bitter Pill” si „Muttawa”.

Inscrierile continua la concurs. Afla mai multe de AICI.

Sumar:

1 februarie 2014 – 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
15 – 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
18 mai 2014: Finala / Colectiv Club

Premiile sunt oferite de catre Guitar Shop si constau in:

– Locul 1 – 5.000lei (Voucher)
– Locul 2 – 2.000 lei (Voucher)
– Locul 3 – 1.000 lei (Voucher)

Guitar Shop este distribuitor oficial in Romania pentru mai multe firme de instrumente muzicale printre care amintim: Fender, Jackson, Gibson, Epihone, Godin, Taylor, Gretsch, Roland, Boss, Dunlop, DigiTech, Meinl si multe altele, avand magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*