Flyleaf va lansa luna aceasta single-ul „New Horizons”

Cvintetul rock FLYLEAF va lansa un nou single, "New Horizons", pe 21 august via iTunes. Piesa poarta numele celui de-al treilea album care va sosi toamna aceasta via A&M/Octone.

Basistul Pat Seals descrie materialul pentru Loudwire dupa cum urmeaza: "‘New Horizons’ exprima un sentiment de a privi cu speranta spre viitorul necunoscut. Cu siguranta una dintre cele mai bune si pline de bucurie melodii ale noastre — Sunt curios sa vad cum il vor primi fanii nostri.".

"New Horizons" a avut premiera ieri (miercuri, 1 august) pe postul de radio 89X in Windsor/Detroit care poate fi ascultat aici.

Flyleaf a filmat imagini pentru videoclipul "New Horizons" in luna mai a acestui an la show-ul de beneficiu pentru Richard Caldwell din Palladium Ballroom, Dallas, Texas.

Cel mai recent material lansat al trupei a fost "Remember To Live", un album de sapte piese dotat cu inregistrari noi ale melodiilor dorite de fani din catalogul Flyleaf. Inregistrat cu Mark Lewis (Chimaira, Trivium, Adrift) in timpul turneului "Unite & Fight", materialul este o colectie rara de piese pe care fanii le-au cerut de ani de zile.

Andrei-Ciprian Iliescu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*