Formația Bloodway s-a despărțit

563 vizualizări

Formația bucureșteană Bloodway a anunțat că și-a încheiat activitatea. Comunicatul complet poate fi citit mai jos. Odată cu această veste, trupa a oferit la streaming și ultimul material, via Bandcamp.

Încă de la început, Bloodway a fost ca un fenomen care ne-a controlat pe toţi cei trei membri. Ne-a adunat, ne-a determinat să facem un anumit tip de muzică, ne-a apropiat şi tot ea ne-a îndepărtat unul de altul. Tot trupa asta m-a făcut să scriu despre cele mai tabu subiecte ale oamenilor şi a ales ca existenţa ei să se lege de povestea „Factorului uman”, care s-a întins pe parcursul a trei materiale discografice. Ciudat sau nu, în tot acest timp, am avut aceeaşi casă de discuri, acelaşi inginer de sunet, acelaşi fotograf pentru imaginea oficială şi aceeaşi componenţă.

Astăzi lansăm epilogul poveştii pe care am început-o acum cinci ani, ce reprezintă o colecţie de înregistrări live, astfel încât să putem încheia cum se cuvine o aventură extraordinară şi pentru ca cei interesaţi să poată avea în colecţie şi un disc live de la Bloodway. „Epilogue: the public and private encounters” este deci ultimul material Bloodway. Asta pentru că trupa m-a făcut să înţeleg că întreaga sa existenţă trebuie să rămână dedicată exlusiv unei poveşti. În numele celor trei membri, vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat, lui Carmen Susana Simoes pentru tot ce a compus şi înregistrat pe „A Chant for Peace”, celor care au crezut în noi, dar în primul rând celor a căror inimă am atins-o cu această poveste sau cu această trupă. Nu în ultimul rând, aş vrea să-i mulţumesc acelei entităţi care în lumea oamenilor se numeşte trupa Bloodway, deoarece m-a eliberat complet de cel mai adânc întuneric pe care l-am cunoscut vreodată în mine. Nu credeam vreodată că am să scriu rândurile astea, dar respectul faţă de integritatea poveştii Bloodway este mai important decât orice altceva.

Discul live este disbonibil pentru streaming si download aici:

https://bloodway.bandcamp.com/…/epilogue-the-public-and-pri…


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*