Formatia For The Wicked anunță primul turneu!

556 vizualizări

Dupa ce a semnat un contract de management si booking cu PROMUSIC PROD, trupa clujeana FOR THE WICKED anunta primele concerte in cadrul turneului TRUST YOUR HEART, turneu de promovare a primului material discografic cu acelasi nume.

Primul concert din istoria trupei va avea loc la BAROCK FEST (18 Iulie), urmand sa lanseze official EP-ul intr-un concert exceptional in deschidere la SUICIDE SILENCE, in Cluj Napoca (27 Iulie).

Trupa a fost selectionata pentru semifinala GBOB Romania ce se va desfasura in cadrul festivalului ARTMANIA (30 Iulie) si va urma participarea la un nou festival rock ambitios, REMEMBER ROCK (6 Sept) la Ludus, unde au fost deja confirmate nume “grele” ale scenei metal din Romania: DIRTY SHIRT, BUCOVINA, TRUDA… Tot in luna septembrie, FOR THE WICKED vor canta in deschidere la formatia franceza WHEN REASONS COLLAPSE, in plin turneu european, cu o “escala” la clubul Locomotiv din Satu Mare (19 Sept).

FOR THE WICKED promite a fi una din cele mai interesante si ambitioase aparitii recente pe scena metal din Romania. Desi e formata din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicala importanta (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc…), ceea ce isi spune cuvantul asupra calitatii acestui proiect. Primul single a fost lansat sub forma unui “lyric video” la piesa BETRAYED, extras de pe viitorul EP “Trust your heart”.

Poster turneu For The Wicked

FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinand riffuri grele, voci agresive si refrene “catchy”, totul imbracat intr-o productie la standarde internationale: masteringul a fost realizat in Statele Unite de JOEY STURGIS (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), in timp ce de inregistrari si mixaj s-a ocupat leaderul trupei VLAD BORNUZ (Diamonds are Forever, Scars of a Story) in studioul Digital Dark Vision din Cluj Napoca. Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar Artwork-ul de catre Resize Media (Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…)

EPul “TRUST YOUR HEART”, va fi lansat pe 27 iulie, in cadrul unui concert exceptional, in deschidere la celebra formatie deathcore americana SUICIDE SILENCE, la Cluj Napoca :
https://www.facebook.com/events/1566320013644131

Pagina oficiala:
www.facebook.com/weareforthewicked

Contact management/booking:
mihai@promusicprod.ro

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*