Formatia Ghost anunta un nou solist

323 vizualizări

A sosit acel moment in care formatia de rock ocult GHOST recruteaza un alt solist care sa joace rolul lui Papa Emeritus.

Papa Emeritus III a fost cooptat in loja sonica intunecata a grupului suedez si este pregatit sa plece in turneu alaturi de acesta. Albumul cu numarul 3, follow-up-ul lui „Infestissumam” (2013) va aparea in cursul verii lui 2015, cel tarziu la toamna.

Pe material vor aparea piese compuse de formatie alaturi de renumitul Klas Ahlund, cunoscut pentru munca sa cu artisti ca Madonna, Katy Perry, Kesha, Brintey Spears sa Taio Cruz.

Cateva titluri ale viitoarelor melodii sunt „From The Pinnacle To The Pit”, „Cirice”, „Majesty”, „Devil Church” si „He Is”, potrivit Blabbermouth. Debutul noii formule a trupei va avea loc pe data de 4 iunie, in cadrul Sweden Rock Festival.

Daca sunteti dezamagiti ca nu il veti mai vedea pe Papa Emeritus II live alaturi de Ghost, nu va grabiti sa dati unlike deoarece „gurile rele” spun ca succesiunea de Papi nu este altceva decat o strategie a formatiei si ca, de fapt, aceasta il are ca frontman pe acelasi Tobias Forge, care a fost alaturi de grup de la inceput.

Desigur, nu avem de unde sa stim sigur. Pana la aparitia noului single, in iunie, va delectam cu o piesa mai veche, marca Ghost.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*