Formația Hail Of Bullets s-a despărțit

408 vizualizări

Olandezii de la HAIL OF BULLETS au anunțat că formația și-a încheiat activitatea și se va despărți.

Formația nu a explicat motivele exacte care au stat la baza acestei decizii drastice, ci a oferit doar câteva metafore: „Cu tristețe în inimile noastre, vă anunțăm că am decis să punem capăt aventurii cu Hail Of Bullets. Pacientul a suferit o boală de ceva timp. Am crezut că am eradicat-o acum câțiva ani, dar se pare că tumoarea s-a răsprândit mai repede decât ne-am fi așteptat. Nu există planuri să reînviem cadavrul. Asta a fost, va trebui să ne obișnuim și noi și voi cu ideea.

Hail Of Bullets, cvintetul olandez din Rotterdam, a adunat în componentă cinci dintre cei mai importanţi muzicieni batavi: doi membri ai trupei Asphyx, vocalistul Martin Van Drunen şi chitaristul Paul Baayens, alături de bateristul Ed Warby de la Gorefest, de chitaristul Stephan Gebedi şi de basistul Theo Van Eekelen de la Thanatos şi Houwitser.

Hail of Bullets a concertat în cadrul celor mai importante festivaluri europene, Hellfest, Wacken, Party San, Summer Breeze sau Brutal Assault, de asemenea au concertat în premieră în Statele Unite ale Americii, în cadrul Maryland Deathfest, dar și la ediția November To Dismember din București din anul 2013.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*