Formatia japoneza Mono va canta in Timisoara!

Trupa japoneza MONO se intoarce in Romania dupa prima lor aparitie de acum un si jumatate, din Cluj-Napoca. Spectacolul din data de 22 iulie 2011, din Euphoria Music Hall, a incantat pe toti cei prezenti acolo, japonezii fiind si ei surprinsi placut de felul cum au fost primiti dar si ovationati, la sfarsitul reprezentatiei. DonisArt a gasit din nou puntea de legatura corecta cu managementul artistilor, astfel ca, pe 10 februarie 2013, turneul lor european va include si Romania, printr-un concert in Clubul Daos, din Timisoara.
MONO este una dintre trupele reprezentative ale stilului Instrumental Rock, cele 6 albume conceptuale lansate pana acum (pe langa alte proiecte si colaborari) continuand sa fie de inspiratie pentru intreaga scena Post-Rock actuala si nu numai. Ultimul lor album, lansat la inceputul lunii septembrie, „For My Parents”, continua calatoria muzicala unica si inconfundabila pe care cei patru japonezi au conceput-o si exprimat-o in cele 5 noi piese.
Alaturi de MONO, artistul belgian DIRK SERRIES isi va prezenta noul album, o continuare a conceptului „Microphonics”, de data aceasta cu un nou capitol, exprimat printr-un amestec interesant de Ambient si Shoegaze. Dirk are la activ peste 100 de albume realizate, trupele cele mai vizibile fiind pana acum vidnaObmana sau Fear Falls Burning.
Evenimentul va incepe la ora 20.00, duminica, 10 februarie 2013, biletele vor fi disponibile doar la intrarea in Clubul Daos, Splaiul Nicolae Titulescu Nr.5, Timisoara, in seara evenimentului, la pretul de 50 lei. Se vor putea face si rezervari pe adresa krunafest@gmail.com, incepand cu 15 ianuarie, 2013.

Sursa: Comunicat DonisArt

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*