Formatia Lights Out canta in Bucuresti

343 vizualizări

Vino marti, 30 aprilie, in club Control, pentru a te intalni cu trupa clujeana care a bulversat si a fermecat scena muzicii alternative romanesti de la primul acord. Lights Out! au dat startul primului lor turneu internațional – „We Are Wayfaring”- , Bucuresti fiind cel de-al 3-lea oras de pe traseul acestora si totodatalocul ales pentru a scoate la ivealapiese complet noi.
Afterparty cu Cliza & Stutz!

Intrare libera.
Fb event

Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

Conturata in februarie 2010, Lights Out! este o formatie adepta a stilului indie/psychedelic. Provenind din Cluj-Napoca, trupa este compusa din Teo Retegan (voce, clape), Andrei Bobiș (chitara, chitara bas), Andrei Sincraian (chitara, chitara bas) si Oana Pop (tobe). Lights Out! Au intrat in atentia scenei muzicale in toamna lui 2010, odata cu inregistrarea primei piese, „Inside Out”, cu care au castigat premiul de popularitate la concursul Byron | Rock Your High School 2.
Cei 4 membri ai trupei Lights Out! si-au urmarit visele stereo si au lansat in scurt timp primul lor demo, intitulat „Inside Out”.

2 ani mai târziu, dupaconcerte deschise pentru nume precum We Have Band, O. Children, Chew Lips sau excepţionalii români de la The MOOoD, The Mono Jacks, The Amsterdams, Grimus sau Snails, lanseaza”EOD”, primul single extras de pe discul de debut al trupei, „Patience” (EP lansat in aprilie 2012).

Primul lor clip, realizat pentru piesa „Mirror” (http://www.youtube.com/watch?v=hEP7WKg6N6k), i-a urcat pe locul 3 la concursul internaţional RØDE Rocks, in faţa a peste 500 de participanţi din 40 de ţari din intreaga lume.

La jumatatea acestei primaveri, Lights Out! au lansat un videoclip intitulat „Wayfaring Live Session” (http://www.youtube.com/watch?v=4zw0elS0-Jo), o sesiune live de 15 minute ce include 3 piese noi, „Noosi”, „Downcast” si „Pleasures” (a doua fiind lansatasi ca single, http://music.thelightsareout.com/album/downcast), care marcheazao deviere de la traseul ales odatacu „Patience”, atât la nivel sonor, cât si la nivel stilistic. In timp ce „Patience” era in mod entuziast brut si energic – o colecţie de piese care pareau a fi pe un drum spre ceva -, aceste noi piese sunt stranii si graţioase, insinuându-se printre gânduri asemenea unor umbre si apasatoare, datoritavocii uluitoare a Teodorei.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*