Formația TABLEAU MORT anunță albumul de debut

359 vizualizări

Sursa: Comunicat de presă

Fondat in Noiembrie 2017 in Londra, Marea Britanie de catre muzicieni de origine romana, sextetul black metal TABLEAU MORT are in actuala componenta fosti membri ai unor trupe ca NecrovileSinIndian Fall sau Decease, toate cu o reputatie solida in underground-ul romanesc si nu numai.

Incepand cu septembrie 2018, TABLEAU MORT pregatesc calea primului material discografic oficial prin lansarea a doua single-uri: Impending Corruption si Fall of Man, cel de-al doilea putand fi urmarit aici:

Veil of Stigma. Book I: Mark of Delusion este titlul albumului de debut semnat TABLEAU MORT, albumul fiind inregistrat in perioada iulie 2018 – februarie 2019, fiind de asemenea mixat si masterizat de renumitul Neil Haynes la Parlour Studios UK, unde au mai lucrat printre altii si Dimmu BorgirSamael sau Brujeria. Albumul urmeaza a fi lansat in vara acestui an in colaborare cu Loud Rage Music.

Versurile si imaginea trupei sunt inspirate de Biserica Ortodoxa Română. Muzica se bazeaza pe riffuri metalice puternice si melodice si încorporeaza elemente din alte genuri extreme metalice. Chiar daca la baza trupa abordeaza black metalul, TABLEAU MORT au optat pentru o productie moderna si este una dintre primele trupe de gen care utilizeaza elemente moderne (bass drops, etc) în muzica lor.

Componenta TABLEAU MORT:

George Topor – guitar/keys/backing vocals
Cristian Giurgiu – guitar
George Bratosin – drums/backing vocals
Radu Vulpe – guitar
Marek Basista – bass
James Andrews – lead vocals


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*