God Dethroned va lansa al unsprezecelea album în februarie + title track

Olandezii din God Dethroned ne vor aduce al unsprezecelea material discografic pe 7 februarie 2020, fiind al doilea album de la reuniunea din 2014. Formația de blackened melodic death metal, pe lângă această veste, aduce și title track-ul albumului, „Illuminati”, pe care-l puteți asculta mai jos.

Vocalistul/chitaristul Henri Sattler spune despre album:

Masoni, ocultiști și entuziaștii teoriilor consporaționiste, fiți atenți! God Dethroned s-a întors să vă pocnească în față cu noul album numit „Illuminati”. După terminarea trilogiei World War One, era timpul să ne întoarcem în partea mai întunecată cu piese despre religie, masonerie și ocult.  Titluri de piese ca „Spirit of Beelzebub”, „Broken Halo”, „Book Of Lies” și „Satan Spawn” lasă foarte puțin imaginației față de ceea ce trebuie să așteptați din partea noastră.

Dar cei dintre voi care se așteptau să revenim la blast beaturi nesfârșite, aveți grijă. „Illuminati” e cel mai variat album al nostru de până acum cu o producție care pune accentul pe ideea de in-your-face. Sound-ul nostru e mai măreț și mai orchestral decât înainte datorită clapelor și vocilor adăugate, un cor de exemplu. Sunt o grămadă de lucruri noi de descoperit în piesele acestui album, multe detalii pe care le veți găsi doar după mai multe ascultări.

Iubitorii solourilor de chitară gen Rhandy-Roads-meets-Marty-Friedman ar trebui să asculte muzica lui Dave Meester, care s-a alăturat trupei în timpul turneului european alături de Belphegor și Suffocation. Fostul chitarist, Mike Ferguson, a contribuit foarte mult la „Illuminati” scriind câteva piese și riffuri uimitoare, dar și înregistrând jumate din trackurile de ritm. Îi dorim tot ce-i mai bun.

1. „Illuminati”
2. „Broken Halo”
3. „Book of Lies”
4. „Spirit of Beelzebub”
5. „Satan Spawn”
6. „Gabriel”
7. „Eye of Horus”
8. „Dominus Muscarum”
9. „Blood Moon Eclipse”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*