Gojira la București: Program și reguli de acces

GOJIRA, cea mai cunoscuta trupa de metal francez, concerteaza in data de 4 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival! Alaturi de ea vor urca pe scena The Blackmordia, una dintre cele mai tinere si energice trupe metal din Franta, si elvetienii de la Xaon care au facut furori la editia din 2016 a festivalului METALHEAD Meeting.

PROGRAM:

19:00 – Acces Public
19:30 – 20:00 – XAON
20:30 – 21:15 – The Blackmordia:
21:45 – 23:15 – Gojira

REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00, iar concertele incep de la 19:30! Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

  1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.
Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

  1. Jetoane

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

– Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

  1. Accesul copiilor

– Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

  1. Categorii de bilete si bratari

– Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid pentru care se primeste o bratara. Pastrati bratarile la mana pe toata durata evenimentului, daca o pierdeti sau o rupeti va trebui sa cumparati alt bilet!

– Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de o zi, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

– Bratari: Posesorii de bilete la categoriile Golden Circle vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au biletele. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata evenimentului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie desfacute sau deteriorate. Posesorii bilete Golden Circle pot sta si in zona Acces General, unde exista atat locuri pe scaune, cat si locuri in picioare. Posesorii de bilete la Acces General nu vor primi bratara.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*