Goodbye to Gravity – Noul album disponibil la streaming

Albumul de debut al bucurestenilor de la GOODBYE TO GRAVITY este acum disponibil la streaming gratuit pentru o saptamâna pe canalul de Youtube al formatiei.
 
Concertul de lansare va avea loc in Bucuresti, pe 27 Noiembrie in Silver Church, de la ora 21:00, unde fanii vor putea achizitiona albumul in format fizic, precum si tricouri, postere, pene de chitara etc.
 

Albumul, editat de Metalfan Records Division, a fost inregistrat la Studiourile Traian 150 in Bucuresti si masterizat la Fascination Street Studios in Suedia de catre Jens Bogren (OPETH, KREATOR, SOILWORK etc).

Goodbye To Gravity au lansat pâna in prezent trei clipuri, ce pot fi urmarite pe canalul lor de Youtube www.youtube.com/goodbyetogravity
 
Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat – fosti membri ai formatiei de heavy-metal Thunderstorm (care au cântat in deschiderea concertelor Judas Priest, Manowar, Helloween, Rage, Evergrey etc.) si câstigatorul editiei 2008 a concursului TV Megastar, Andrei Galut.
 
Anul acesta trupa a cântat la prestigiosul festival Summer Breeze Open Air din Germania, unde au fost selectați din peste 2000 de formatii pentru participarea la concursul anual New Blood Award. Momentan, trupa este in plin turneu national iar dupa show-ul din Bucuresti vor urma alte concerte in Slatina si Sibiu.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*