Graveyard va filma videoclipul „Goliath”

Rockerii suedezi de la GRAVEYARD vor incepe in scurt timp filmarile pentru videoclipul piesei „Goliath”, extrasa de pe cel de-al treilea album extrem de asteptat, „Lights Out”. Clipul va fi filmat intr-un mod lo-fi, la fel ca videoclipul pentru „Hisingen Blues”, melodie ce a dat titlul albumului precedent. Conform managementului trupei, „va merge mana in mana cu sunetul melodiei” si „va cuprinde un fel de senzatie al unui spectacol tarziu„.

„Lights Out” va fi lansat pe 26 octombrie prin Nuclear Blast Records. Un single, „Goliath”, va preceda CD-ul full-length pe 21 septembrie sub forma de download digital si vinil de sapte inchi. Single-ul va include o piesa speciala ce nu va aparea pe album, „Leaving You”.

Vinilul de sapte inchi „Goliath” va fi lansat in patru culori diferite, avand patru coperte diferite.

Tracklist „Lights Out”:

01. An Industry Of Murder
02. Slow Motion Countdown
03. Seven Seven
04. The Suits, The Law & The Uniform
05. Endless Night
06. Hard Time Lovin’
07. Goliath
08. Fool In The End
09. 20/20 (Tunnel Vision)

In ceea ce priveste coperta „Lights Out”, Graveyard declara, „Coperta este ceva total diferit fata de cea precedenta. Are multe de a face cu titlul, ‘Lights Out’. Scopul nostru a fost ca atat titlul, cat si coperta, sa alcatuiasca sentimentul de pe album. Si pentru ca totul sa fie clar, ‘Lights Out’ nu este o referinta nici pentru UFO, nici pentru Entombed. Cu toate ca ambele sunt formatii foarte bune.

 

Graveyard a fost onorata cu premiul „Best Hard Rock/Metal” la gala „Grammis” din Suedia care a avut loc pe 14 februarie la Kungliga Operan in Stockholm.

Al doilea album full-length Graveyard, „Hisingen Blues”, a fost vandut in peste 1.000 de exemplare in SUA in prima saptamana de lansare. CD-ul a aterizat pe pozitia 48 in Top New Artist Albums (Heatseekers) care listeaza cele mai bine vandute albume ale artistilor care nu au intrat niciodata in Top 100 din The Billboard 200.

„Hisingen Blues” a intrat direct pe pozitia 1 in topul oficial din Suedia.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*