Guerrillas – The Curse (videoclip nou)

308 vizualizări

Formatia clujeana hardcore metal GUERRILLAS revine in forta cu primul single de pe viitorul album ce va fi lansat la toamna. Este vorba de videoclipul piesei „The Curse„, realizat de Cristian Balanean (O.M. Creatives) si filmat de echipa Pixel Battalion (Sergiu Negrean si Bogdan Pocol). In videoclip a fost invitata Andreea Markocsanyi (fire juggler, Lamia Fantasy Fire Show). Productia audio (inregistrari, mix si mastering) a fost asigurata de Sebastian Damian la Live Set Studio, Cluj Napoca.

Desi regasim amprenta Guerrillas in aceasta piesa, prin energie si groove, „The Curse” are un sound si o abordare mai moderna. Videoclipul poate fi urmarit in linkul de mai jos :

Fondata in 2002 la Cluj-Napoca, formatia GUERRILLAS este fara indoiala una din cele mai importante reprezentante a miscarii hardcore-metal din Romania, avand la activ o serie impresionanta de concerte, atat in tara cat si in strainatate (Ungaria, Germania, Slovacia, Cehia, Olanda, Serbia) si au cantat alaturi de nume grele ale scenei internationale : Sepultura, Skindred,  Madball, Born From Pain, Blind Myself, The Haunted, Ektomorf, Cadaveres, Superbutt, etc.

Videoclipul „The Curse” va fi promovat cu o prima serie de concerte in tara:

26.05 – Daos Club, Timisoara
28.05 – Bikefest, Gilau
03.06 – Lokomotiv, Satu Mare
04.06 – Hard Club, Cluj Napoca

https://www.facebook.com/GuerrillasBand/
https://www.youtube.com/GuerrillasOfficial


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*