Hammerfall a lansat cel mai recent single: „Brotherhood”

Hammerfall
Hammerfall

Suedezii de la HAMMERFALL au lansat cel mai recent single al lor, „Brotherhood” – a treia piesă de pe viitorul lor album de studio, „Hammer Of Dawn”.

„Brotherhood” este un salut muzical adus celor mai loiali fani HAMMERFALL, The Templars Of Steel, care au rămas alături de trupă la bine și la greu. Este, de asemenea, un semn sincer din suflet unul către celălalt, recunoscând legătura foarte strânsă pe care membrii trupei o au între ei, în special între chitaristul Oscar Dronjak și cântărețul Joacim Cans, a cărei frăție a început în 1996.

Cans a spus: „O piesă muzicală fantastică și un album de deschidere în onoarea celor mai mari fani din întreaga lume: The Templiers of Steel! Nu am fi aici fără voi!”

„Videoclipul piesei include atât „The Metal Dads” cât și „HF Teens” și arată cu adevărat cât de mult ne distrăm împreună atât pe scenă, cât și în afara ei.”

Dronjak adaugă: „Single-urile lansate până acum au fost un nivel bun de măsurat, dar „Brotherhood” cuprinde tot ceea ce ne-a făcut să fim ce suntem astăzi. Rapid și furios, melodic și captivant, heavy metal 100% clasic HAMMERFALL!”

„Hammer Of Dawn” va fi lansat pe 25 februarie prin Napalm Records. LP-ul a fost produs de colaboratorul de lungă durată Fredrik Nordström (IN FLAMES, OPETH), care s-a ocupat de mixare, mastering, înregistrare de tobe și a împărtășit datoria de a înregistra chitară și bas cu Norgren și Dronjak.

Luna trecută, HAMMERFALL a lansat un nou single, „Venerate Me”, cu o apariție specială a legendarului cântăreț danez de heavy metal King Diamond.

Puteți urmări mai jos videoclipul noului single „Botherhood”:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*