(HED) P.E. – castiga 2 invitatii la acest concert

Formatia (HED) P.E. va concerta in premiera in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 6 aprilie 2012 la Jukebox Venue.

Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance si de trial biking. Vineri, 6 aprilie, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu show-urile trupelor (HED) P.E., COMA si, un nou nume pe lipsta, CHANGING SKINS.

CONCURS:
Poti castiga una din cele 2 invitatii (pentru o singura persoana), oferite de Maximum Rock Magazin si
Phoenix Entertainment (Organizatorul evenimentului), daca pana pe data de 4 aprilie intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN ne spui ce inseamna pentru tine formatia (HED) P.E.
Aduna cat mai multe Like-uri si te rasplatim cu una dintre cele doua invitatii la acest concert!

Data limita este 4 aprilie 2012 iar castigatorii (desemnati dupa numarul de Like-uri adunate) vor fi anuntati in data de 5 aprilie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Alex Acky – 37
Mega MZK – 34


Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*