Helloween, Gamma Ray – Castiga 3 invitatii la concert

Formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va „ateriza” si la Bucuresti.

 

Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

 

BILETE:
Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.
Important: Numarul biletelor e limitat la 1500 bucati! Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe
www.eventim.ro).


 
CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii simple
daca, dupa ce dai LIKE la pagina de 
FACEBOOK (foarte important), ne spui AICI pentru care din cele doua formatii doresti sa ajungi la concert. Nu uita ca dupa ce ai postat sa dai un SHARE  (foarte important) la acest concurs.
 
Data limita este 31 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 3 noiembrie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la casa de bilete, in ziua evenimentului.
 
Pentru a nu prelungi „agonia” participantilor la acest concurs am decis sa anuntam castigatorii astazi!
CASTIGATORII:
 
1. Ramona Neatu
2. Cristi Moise
3. Andrei Cosmin Padin
 
Persoanele castigatoare isi vor putea ridica invitatiile in ziua concertului de la intrarea marcata cu „Presa / Invitatii”, pe baza unui act de identitate.
 
P.S. Ne pare rau pentru cei care au ratat castigarea invitatiilor pentru ca au uitat sa dea „Like” la pagina noastra de Facebook…se cunosc ei…

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*