Helloween va lansa un DVD live în toamnă

Din 4 octombrie 2019 puteți retrăi senzațiile din Pumpkins United World Tour, pentru că Helloween va lansa DVD-ul live „United Alive & United Alive in Madrid”. DVD-ul conține peste trei ore de material live stereo și premium 5.1 surround sound, scene din backstage, multe surprize și un interviu foarte personal despre trecut, prezent și viitor cu membrii formației. Printre înregistrările alese pentru acest DVD veți găsi imagini de la Wacken Open Air, Madrid Arena și show-ul de la Espaço das Américas din São Paulo.

Pe lângă DVD va exista și un CD care constă în 2 ore și 20 de minute de material audio de la concertul din Madrid și piese bonus de la concertele din Praga, São Paulo, Wacken și Santiago de Chile.

„Această călătorie a fost unul dintre acele momente magice pe care cuvintele nu le pot descrie – pur și simplu a fost ceea ce iubim noi cel mai mult: am întâlnit oameni minunați, am retrăit vremurile de demult și am avut cea mai bună celebrare Helloween,” spune Andi Deris.

Michi Kiske adaugă „N-a fost ușor să restrângem acest turneu incredibil și să captăm ce-a însemnat pentru noi – de aceea am avut ideea de a filma un concert de la cel mai mare festival, unul de la cea mai mare arenă și unul de la cel mai mișto club.”

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*