Iced Earth are un nou tobosar

Tobosarul formatiei ICED EARTH, Brent Smedley, s-a despartit de grupul american din cauza unor motive familiale. El va fi inlocuit de Raphael Saini (Chaoswave).

Noul tobosar va fi alaturi de formatie incepand cu datele turneului de vara.

Multi dintre membrii familiei mele sunt batrani si fragili. Ei au nevoie de ajutorul meu aici, in Jacksonville. A fost cea mai grea decizie din viata mea, dar nu ma pot dedica orarului pe care il are formatia, iar aceasta merita sa fie reprezentata cum se cuvine. Le-am cerut baietilor permisiunea de a renunta la postul meu„, a declarat Smedley.

Brent a fost un membru pretios al grupului nostru foarte mult timp. Ii multumim pentru contributiile aduse, pentru prietenie si energie. Ii uram toate cele bune pentru viitor! Dorim sa-i uram bun-venit lui Raphael, pe care il primim cu bratele deschise si speram ca fanii sa-l intampine asa cum merita„, a comentat formatia.

Trupa este foarte ocupata vara aceasta, intrucat va inregistra si un nou album, intitulat „Plagues of Babylon„.

Reamintim ca Iced Earth se intoarce in Romania in 2014, 28 ianuarie, pentru un nou show ce va avea loc la Bucuresti, locatia si pretul biletelor urmand a fi anuntate in scurt timp.

Evenimentul va fi organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).ICS-afis-Iced-Earth-Bucures


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*