Iris – Castiga 3 invitatii la concert!

Phoenix Entertainment va invita sa luati parte la un eveniment special . IRIS va sustine un concert extraordinar pe 24 februarie, in club Jukebox Venue, incepand cu ora 21:00.

Fondata in 1977,  Iris este una din cele mai apreciate trupe de rock din Romania si in cei 35 de ani de cariera muzicala  a primit numeroase premii si a scos 18 albume.

In noaptea de Dragobete  vor fi cantate cele mai cunoscute piese ale formatiei, care s-au intiparit in mintea fanilor din generatii diferite.

Iris si Phoenix Entertainment va invita sa sarbatoriti romaneste ziua indragostitilor…de rock.

In deschidere va evolua formatia Voodoo.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:
Asezat: 60 lei
In picioare: 30 lei

CONCURS:
Poti castiga una din cele 3 invitatii (pentru o singura persoana), oferite de Maximum Rock Magazin si
Phoenix Entertainment (Organizatorul evenimentului), daca pana miercuri (22 februarie 2012) intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN postezi un scurt refren sau un vers de la o piesa semnata Iris.
Aduna cat mai multe Like-uri si te rasplatim cu o invitatie la concert!

Data limita este 22 februarie 2012 iar castigatorii (desemnati dupa numarul de Like-uri adunate) vor fi anuntati in data de 23 februarie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert, in ziua evenimentului.

Persoanele castigatoare sunt:

Daniela Nicolesco – 196
Nicolescu Radu – 164
Alex Acky – 116


Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*