IRIS Nelu Dumitrescu a lansat un videoclip nou

IRIS Nelu Dumitrescu
IRIS Nelu Dumitrescu
449 vizualizări

IRIS Nelu Dumitrescu a lansat astăzi, 21 ianuarie 2022, un lyrics video pentru piesa „Ergomaniac.” Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda. Piesa poate fi asculată mai jos.

„Ergomaniac” este povestea omului care, din dorința de a evolua, aleargă fără pauză către culmile succesului. Aproape hipnotizat de țelul său, trăiește doar pentru muncă și uită de lucrurile cu adevărat importante, uită de familie și de cei dragi, pierde noțiunea timpului și se afundă în stări anxioase.

Reamintim că premiera live a piesei „Ergomaniac” va avea loc în cadrul concertului susținut de trupa IRIS Nelu Dumitrescu din data de 11 februarie 2022 la The Pub Universității, în București.

Nelu Dumitrescu, alături de Costi Sandu, Relu Marin, Matei Cioca și Tibi Duțu vor aduce aceeași energie și atmosferă cu care și-au obișnuit fanii, iar setlistul este completat cu cele mai noi piese IRIS.

Pentru a respecta restricțiile impuse de autorități, se pun în vânzare doar 75 de bilete, iar acestea pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro  la prețul de 59 lei.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*