Jack White: „Dan Auerbach (Black Keys) este un plagiator imputit!”

251 vizualizări

Site-ul de barfe TMZ pretinde ca a pus mana pe scrisorile trimise de Jack White fostei sale sotii, Karen Elson.

Aceasta a cerut de curand ordin de restrictie impotriva lui White, pe motiv ca barbatul o ameninta si se comporta agresiv.

Elson ar mai fi declarat si ca White nu este capabil sa fie un bun parinte pentru ce doi copii ai cuplului. Pentru a justifica ordinul, Elson a depus la judecatorie un dosar care contine scrisori relevante, din care ar reiesi purtarea nepotrivita a lui White.

TMZ spune ca a obtinut textele si ca intr-una din epistole White il face „copiator imputit” pe Dan Auerbach de la The Black Keys.

De ce i-ai inscris pe Scarlett si pe Henry (n.r. cei doi copii ai fostului cuplu) la aceeasi scoala la care merge si Sadie, fiica lui Auerbach? Nu vreau ca micutii nostri sa fie implicati in acest r***t. Este vorba despre 12 ani in care va trebui sa stau in aceeasi incapere cu acel ticalos si sa vad cum oamenii ne baga in aceeasi oala. El obtine din nou dreptul de a ma urmari si de a-si forta prezenta in lumea mea. Stii bine ca este un plagiator, un copiator imputit a muncii mele„, ar fi scris White.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*