Jonathan Davis (Korn), prea obosit ca sa mai urce pe scena

Jonathan Davis, vocalistul formatiei KORN, s-a vazut nevoit sa isi anuleze participarea la turneul „Twins of Evil” din cauza oboselii. Davis urma sa apara pe aceeasi scena cu Rob Zombie si Marilyn Manson, dar a renuntat la planurile sale.

Turneul incepe pe data de 28 septembrie si se termina de Halloween, pe 31 octombrie. Davis este foarte obosit pentru ca a lucrat intens in timpul anului pentru a promova noul material Korn, „The Path of Totality”, si pentru a se face remarcat si ca DJ, sub pseudonimul „JDevil„.

Muzicianul a anuntat vestea printr-o postare pe Facebook:

Salutare, oameni buni. Vreau sa stiti ca JDevil nu va mai aparea pe scena alaturi de Rob Zombie si Marilyn Manson, in turneul lor Twins of Evil. Din cauza oboselii pricinuite de turneul KORN de peste ocean, medicii lui Jonathan l-au sfatuit sa nu mai calatoreasca si sa nu mai cante timp de cateva saptamani pana isi revine. Managementul lui Jonathan a declarat ca acesta este foarte suparat si regreta ca trebuie sa-si dezamageasca fanii si prietenii. Va vom tine la curent cu ceea ce se intampla„, a scris pagina artistului.

Jonathan si-a exprimat mahnirea si pe Twitter:

Imi pare rau, oameni buni. Capul si trupul meu sunt distruse. Am inceput sa iau din nou medicamente. Medicul mi-a spus ca nu am voie sa cant. La naiba! Imi pare rau. Chiar va iubesc. Sunt foarte deprimat„.

Speram ca Jonathan sa isi revina repede.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*