Kamelot a lansat un nou videoclip

La aproape 2 luni de la lansarea ultimului lor material discografic – „The Shadow Theory” -, KAMELOT dezvăluie un nou videoclip pentru una dintre piesele incluse pe acest nou album, și anume „Amnesiac”.
Despre acesta, trupa povestește:

„Primim în mod constant tone de informații din toate direcțiile, spunându-ne cum să fim, ce să facem și ce vrem… Este, oare, această realitate în care trăim în fiecare zi… reală? Aceasta este o întrebare pe care ar trebui să ne-o punem din când în când…”

Videoclipul piesei „Amnesiac” poate fi vizualizat mai jos. De asemenea, nu uitați că puteți asculta întregul album live la concertul Kamelot care va avea loc în clubul Quantic din București în data de 16 august.  Biletele sunt disponibile pe www.AmBilet.ro  (https://ambilet.ro/tc-events/bilete-kamelot-lansare-album/).

Despre albumul „The Shadow Theory”, Thomas Youngblood declară că este o călătorie psihologică prin complexitatea minții umane, în care noi suntem constant supuși unor stimuli prin media, tehnologie, experimente sociale și inteligență artificială. Albumul reprezintă o îmbinare a mai multor lumi, oferindu-i ascultătorului posibilitatea de a evada din propria noastră realitate.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*